Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Więź między postaciami .

LeagueHelp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , dużo ludzi być może już widziało tą grafikę pokazującą jaka dzieli więź między naszymi ukochanymi champami jednak przesyłam to dla osób którzy jeszcze tego nie zauważyli Źródło grafiki: How2Win.pl . Grafika:

mdInPVf.jpg

Opublikowano

heh na pewno się przyda dzięki masz like :)))

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@Up - Byc może coś przeoczyli , ale to i tak jest bardzo dużo roboty z ich strony:)

Chciałbym was również poinformować o nowym itemie który już nie długo wyjdzie na naszą drogę summoner rift:

KEX4nrR.png?1

Opublikowano

@Up - Byc może coś przeoczyli , ale to i tak jest bardzo dużo roboty z ich strony:)

Chciałbym was również poinformować o nowym itemie który już nie długo wyjdzie na naszą drogę summoner rift:

KEX4nrR.png?1

Coś w stylu E kassadina ? ze jak przeciwnik użyje 15 razy skilli to bedzie mozna uzyć rogu i dostanie sie 30% speeda 20 armora i 20mr na 3 s.. Bardzo ciekawe Wbudowany Heal Regen.. Dobre na topa ;X

Opublikowano

KEX4nrR.png?1

I jeszcze brak cd. I weź tu picknij Karthusa, albo coś spamowalnego.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wyobraźcie to sobie na olafie z shurleyą i ghostem :)

Co do nawiązania postaci, fajnie, ale trochę minusuje grafiką :(

Opublikowano

@2Up - Grafika jest niestety taka jaka jest , dla mnie jest też za dużo nasyfionych tych pasków ale da się obejrzeć , jeżeli chodzi o olafa i co kolega napisał , to by był bardzo trudny do złapania , wydaje mi się że Leona jedynie przez swoje CC slow by go mogła zatrzymać oraz ewentualnie Blizcrank swoim grabem.

Opublikowano

@Up - Jest przyjrzyj się dokładnie nad .

NIe ma. Jest tylko "Friendly". A rodzeństwo przy Noxus Brothers np. jest tak samo jak Lux i Garen.

Opublikowano

@Up - Jest tu dużo błędów jak już wcześniej napisałem jednakże jak się toczysz taką wiedza to bardzo dobrze o tobie świadczy i powodzenia w dalszej drodze .

Opublikowano

Wszystkie postacie które sobie upatrzyłem są w innych "nacjach" i są inni w prowadzeniu -_-

No nic sztuką nie jest grać wybornie jednym typem postaci tylko ogarnainie wszystkich typów .

Filecy łofcy :D kto ma choć jednego wie o co chodz :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

EKHEM

Co ma oznaczać rózofffa linia przy Dianie i Leonie ?!?! Ma sie rozumieć ze mój main to jest innej orientacji niż myslałem xD?

@ x2 Down, No ale rózowa co prawda przerywana ale rózowa jest ;D :ninja:

Opublikowano

@2xup Ta linia jest pomarańczowa, co oznacza że te dwie postacie po prostu się nie lubią :)

@top Ten item będzie dostępny tylko i wyłącznie na Howling Abyss

źródło:

http://how2win.pl/guardians-horn-czyli-nowy-przedmiot-na-howling-abyss/

To logiczne że konkurują , wkońcu to łofcy.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Od początku wiedziałem że z nasusem coś jest nie tak.

Chodzi ci o to że on jest homo? Nie, to nie jest różowa kreska, a pomarańczowa. Nasus z Renektonem się nie nawidzą, bo obydwoje są "mieszkańcami" pustyni.

A gdzie różowa linia przy Taricu i Ezie..?

Nie no fajne, ciekawych rzeczy się dowiedziałem, że np. Leona (słońce) i Diana (księżyc) są wrogami, ale w głębi są lesbami (?)

Olaf forever alone :<

I dowiedziałem się kto skąd pochodzi. Fajny bajer.

P.S. Sejuani jest księżniczką, a Ashe królową Freljord, w takim razie jakie "bliskie" relacje je łączą, skoro są wrogami?

Game Over

Opublikowano

Chodzi ci o to że on jest homo? Nie, to nie jest różowa kreska, a pomarańczowa. Nasus z Renektonem się nie nawidzą, bo obydwoje są "mieszkańcami" pustyni.

A gdzie różowa linia przy Taricu i Ezie..?

Nie no fajne, ciekawych rzeczy się dowiedziałem, że np. Leona (słońce) i Diana (księżyc) są wrogami, ale w głębi są lesbami (?)

Olaf forever alone :<

I dowiedziałem się kto skąd pochodzi. Fajny bajer.

P.S. Sejuani jest księżniczką, a Ashe królową Freljord, w takim razie jakie "bliskie" relacje je łączą, skoro są wrogami?

to Cię zdziwie, Nasus i Renekton to bracia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...